Onze coaches wandelen telefonisch met je mee.

Het is allang bewezen: problemen oplossen is veel makkelijker als je naar buiten gaat. In de natuur kan je beter relativeren, helderder nadenken en gaat je stresslevel meteen omlaag. Als je dan ook nog eens een deskundige coach aan de lijn hebt, die gespecialiseerd is in jouw vakgebied, kun je je wel voorstellen wat voor enorme stappen je kunt maken. Letterlijk en figuurlijk.

Dat wil ik.

Wat bespreek je?

Dat kan van alles zijn. De balans tussen je werk en je privéleven bijvoorbeeld. Hulp bij organiseren en plannen of loopbaanvragen. Maar ook problemen in je relatie, met je kinderen of de maatschapppij. We hebben 140 gecertificeerde coaches in ons bestand, dus er zit er altijd eentje voor je bij.

  • balans tussen werk en privé
  • moeite met organiseren of plannen
  • moeite met de opvoeding van je kinderen
  • relationele problemen
  • problemen in de samenwerking
  • loopbaanvragen

Gratis kennismaking

Hoe werkt het?

Onze manier van coachen is uniek in Nederland. Wij koppelen je namelijk, na een gratis intake met één van onze deskundigen, aan de coach die het allerbeste bij jou en je vakgebied past. En omdat de gesprekken telefonisch zijn, maakt het niet uit waar je woont en werkt. Bij BlokjeOm dus geen eindeloze sessie op een sofa, maar een uurtje sparren terwijl je wandelt. Op een moment dat het jou goed uitkomt. Tijdens je lunchpauze bijvoorbeeld.

De 5 voordelen van BlokjeOM

Intake
= gratis
Match met de juiste coach
Vervolggesprek = 125,-

Wat kost het?

De intake is gratis. En in dat kennismakingsgesprek is de coaching eigenlijk al begonnen, want je krijgt meteen een deskundige aan de lijn. Die stelt vragen en stelt samen met jou vast wat je hulpvraag is en waar je behoefte aan hebt. Na dat gesprek kunnen we een passende coach voor je zoeken en geven we je een advies over het traject dat je zou kunnen volgen om je problemen op te lossen. Gemiddeld zijn er 5 gesprekken nodig om tot een goede oplossing te komen, soms minder, soms meer. De telefonische coaching kost €125 (ex btw) per uur.

Onze coaches krijgen een 8,8 als rapportcijfer en daar zijn we best trots op. Ze zijn alle 140 aangesloten bij MentaVitalis, een organisatie die al duizenden ZZP-ers en professionals heeft geholpen om het beste uit zichzelf te halen. Ze komen uit verschillende branches en dus snappen ze waar jij tegenaan loopt in jouw specifieke beroep.

Veelgestelde vragen

Over ons

Lees meer